vineri, 13 august 2010

Feminitate...Femeia

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate.Folosita corespunzator,aceasta combinatie poate suci mintile oricarui barbat care le iese in cale"-Farrah Leni Fawcett


Femeia....marele stimulent al vietii pentru orice barbat.
Feminitate....lucrul cel mai cautat la o femeie.

Zilele trecute mergeam pe strada si analizam zecile de femei care treceau pe langa mine.Unele grabite,altele ravasite de necazuri poate,tristete,oboseala.Fiecare,unica in felul ei, are o poveste.
Toti scriu despre femei,despre ceea ce inseamna sa fii femeie.
Din pacate,ma uit azi in jur si vad cum pe zi ce trece,femeia isi pierde din feminitate sau...pur si simplu uita sa mai fie femeie cu adevarat.

Un barbat afirma ca "Femeile sunt dădacele noastre în copilărie, tovarăşele noastre în vremea maturităţii, sprijinul nostru la bătrâneţe, consolarea noastră în nenorociri şi victimele noastre în toate timpurile."
Femeile sunt nevoite sa indure toate...sunt si mame si sotii.Ajung sa nu mai aiba timp pentru ele,timp sa zambeasca,sa se aranjeze,sa radieze de fericire.Chipurile imbatranesc si o data cu el si sufletul.

Frumusetea unei femei nu sta in hainele pe care le poarta,nici in chipul ei,nici in coafura.Frumusetea unei femei sta in ochii ei...aceasta este poarta catre inima sa.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu